Oproer knokploegen, helikopters, checkpoints: Burgers in Sydney protesteren tegen vergrendeling en overstelpende macht van ambtenaren

oproer-knokploegen,-helikopters,-checkpoints:-burgers-in-sydney-protesteren-tegen-vergrendeling-en-overstelpende-macht-van-ambtenaren

21-08-21 08: 20: 00,

Demonstranten die protesteren tegen de lockdown zijn in botsing gekomen met de politie in het centrum van Sydney te midden van een geïntensiveerde politieoperatie met uitsluitingszones, barricades en controleposten.

Verschillende mensen zijn gearresteerd bij de vrijheidsprotesten in Sydney nadat de staatspolitie van de NSW een grote operatie had gelanceerd met helikopters, verkeerscontroles en oproerpolitie om een herhaling van de protesten op 24 te voorkomen. Juli.

Op virale video’s die op sociale media zijn geplaatst, is te zien hoe de politie in het centrum van Sydney mensen verwijdert die de gezondheidsvoorschriften hebben overtreden en anderen ondervraagt.

Plaatsvervangend commissaris van de NSW-politie Mal Lanyon heeft vrijdag gewaarschuwd dat mensen die illegaal bijeenkomen om te protesteren, een 1400 sterke politiemacht moeten verwachten die in heel Sydney wordt ingezet.

Het verkeer in de stad en het openbaar vervoer werden gecontroleerd door de politie en taxidiensten en ander vervoer mochten geen passagiers meenemen naar het stadscentrum.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: