apolut – ik denk het ook

apolut-–-ik-denk-het-ook

23-08-21 04: 34: 00,

Gepubliceerd op: 23. Augustus 2021 Aantal opmerkingen: 134 Opmerkingen

Democratie gedijt bij doorzichtigheid en verscheidenheid van meningen.

Een complexe samenleving kan de interne en externe vrede alleen bewaren als zij erin slaagt op lange termijn een positieve cultuur van geschillen en debat te cultiveren. Dat is waar apolut zich voor inzet!

Wij zijn een onafhankelijk mediaplatform dat zich tot taak heeft gesteld om meer dan één perspectief te bieden op een grote verscheidenheid aan onderwerpen. Apolut staat voor vrije en 100% door de gebruiker gefinancierde pers.

Op apolut vindt u verschillende formats: zowel boeiende video-interviews met mensen uit de hedendaagse geschiedenis, als videoreeksen die lacunes in het onderwijs en de voorlichting willen opvullen. Als u dagelijkse politieke berichtgeving verwacht, bent u bij apolut aan het juiste adres.

In de podcastrubriek “Tagesdosis” (dagelijkse dosis) kunt u horen hoe onafhankelijke auteurs onderwerpen uit de zogenaamde mainstream classificeren en vaak volledig herwaarderen. Apolut-auteurs becommentariëren de dagelijkse politieke gebeurtenissen, nationaal en internationaal, vanuit een autonome positie.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: