Here, Hold My Woo 2

here,-hold-my-woo-2

24-08-21 08: 15: 00,

Clif High zegt dat welk angstniveau je nu ook voelt, het veel hoger zal zijn in 30 dagen, als gevolg van de storm van informatie die tussen nu en 1 oktober naar buiten zal komen.

De Pfizer vaxx is nu goedgekeurd door de FDA, maar juridisch is er niets veranderd. De Deep State probeert nog steeds je werkgever te dwingen je te vermoorden via de prop shot omdat zelfs de geroemde FDA goedkeuring gedwongen vaccinaties niet legaal kan maken.

De FDA heeft de Pfizer-prik goedgekeurd zonder openbare vergaderingen of rekening te houden met bijwerkingen, terwijl ze heel goed weten dat er officieel meer dan 13,000 mensen zijn gedood in de VS (of waarschijnlijk, 10- tot 100 keer meer dan dit) door de prikken in de afgelopen 7 maanden.

Clif zegt: “De FDA gaat je niet redden. Trump gaat jullie niet redden… Het is noodzakelijk dat jullie je vermannen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: