Goed onderbouwde strategie kritiek

25-08-21 08: 43: 00,

Zuletzt aktualisiert am 25. Augustus 2021.

De Covid19 Assembly, een organisatie voor burgerlijke vrijheden die campagne voert tegen de massale vrijheidsbeperkingen in het Verenigd Koninkrijk, uit in een open brief ernstige beschuldigingen aan het adres van de Britse regering. De brief is tot nu toe ondertekend door 133 artsen, verpleegkundigen, paramedici en verloskundigen. De brief bevat een goed onderbouwde kritiek op de strategie die ook op Duitsland kan worden toegepast.

Fundierte Strategiekritik

Covid19 Assemblage: schermafbeelding van de netpagina.

De open brief

22. Augustus 2021

Geachte heer of mevrouw,

Wij zijn zeer bezorgd over de manier waarop de regeringen van de naties van het Verenigd Koninkrijk[1] omgaan met de COVID pandemie.

Wij schrijven deze brief als bezorgde dokters, verpleegsters en gezondheidswerkers, zonder persoonlijk voordeel na te streven. Integendeel, wij stellen onszelf bloot aan zowel beroepsmatige als persoonlijke risico’s. We riskeren professionele sancties en persoonlijk ostracisme of laster als we onze bezorgdheid publiek maken.

We schrijven deze brief omdat het ons duidelijk is geworden dat:

  • De regering[2] is bij de aanpak van de COVID-pandemie uitgegaan van onjuiste veronderstellingen.
  • Talloze personen en organisaties hebben u hierop gewezen.
  • U hebt verzuimd een dialoog aan te gaan en geeft geen blijk van

” Lees verder

%d bloggers liken dit: