Psychiater doet oproep om sterfgevallen na inenting te melden en krijgt meer dan 7600 reacties

psychiater-doet-oproep-om-sterfgevallen-na-inenting-te-melden-en-krijgt-meer-dan-7600-reacties

25-08-21 11:30:00,

Homepagina » Buitenland » Psychiater doet oproep om sterfgevallen na inenting te melden en krijgt meer dan 7600 reacties

in Buitenland 25 augustus 2021 13:30

Twee kennissen van de populaire Oostenrijkse psychiater dr. Raphael Bonelli stierven kort nadat ze het coronavaccin hadden gekregen. Hij maakte er een YouTube-video over en vroeg zijn kijkers of zij ook mensen kennen die zijn overleden na het vaccin. De reacties blijven een maand na publicatie nog steeds binnenstromen. Bonelli heeft inmiddels al meer dan 7600 reacties gekregen.

Hoewel de twee kennissen kort na vaccinatie overleden, hebben artsen de gevallen niet gemeld. Ze ontkennen dat er een verband is tussen de prik en het overlijden, zegt Bonelli in zijn video.

Hij stelt de vraag: hoeveel mensen ken je die zijn overleden met of aan corona en hoeveel mensen ken je die zijn overleden na de vaccinatie? Meer dan 7600 mensen lieten een reactie achter. Veel mensen bedanken hem voor zijn openheid, maar er zijn ook velen die sterfgevallen melden.

Alles moet geheim blijven

Wat vooral opvalt, is dat de meeste mensen op zeer jonge leeftijd stierven. Zo overleed een jongeman van net 18 jaar een dag na zijn tweede dosis van het Pfizer-vaccin.

Iemand schrijft dat zijn nicht, een verpleegster, in het ziekenhuis waar zij werkt veel mensen op de spoedeisende hulp heeft zien belanden na vaccinatie.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: