Home

home

26-08-21 07:01:00, Stichting Vaccinvrij

Voor transparante voorlichting en het behoud van een vrije vaccinatiekeuze

Rijksvaccinatieprogramma
Covid-19 ziekte
Covid-19 vaccin

Doelen stichting Demo 5 Sept in Amsterdam – De mars die tientallen “verzetsgroepen” en duizenden mensen met elkaar verbond

We hebben het gezien in Londen, in Parijs, in Rome, in Berlijn, in Sydney en in nog vele andere grote steden – en nu hebben we het meegemaakt in Amsterdam: een massale demonstratie die laat zien hoe enorm groot het aantal wakkere mensen in Nederland is! De schattingen…

Ga naar het blog

Eerste twee kinderen gevaccineerd met ernstige reacties op vaccinatie en terugval in ontwikkeling, derde kind vaccinvrij en heel gezond!

Ik heb de bijwerkingen doorgegeven aan het Lareb, 3 jaar geleden. Via de mail, met foto’s erbij. Tot op de dag van vandaag heb ik geen reactie gekregen.

Ik vraag mij toch af waar al die angst voor gewone kinderziekten vandaan komt. Vroeger werd daar toch een stuk nuchterder mee om gegaan.

De dag na de vaccinatie kon je mijn dochter klassiek autistisch noemen. Na 2 jaar ben ik begonnen met ontstoren. Gelijk bij de eerste dosis ontstoren keek ze me weer aan!

Vervolgens zei de CB-arts dat ze kon zien dat we goed hebben nagedacht en een weloverwogen beslissing hebben genomen. Zo kan het dus ook!

Al vanaf de eerste vaccin was het al drama. Ziek, oorontstekingen, babyastma, koortsstuipen, eczeem. Ik ben mij gaan inlezen op aanraden van een vriend.

Dinsdag bij het CB geweest. Ik heb verteld dat ik stop met vaccineren nadat mijn dochter na de BMR epilepsie heeft gekregen. Ik kreeg alle begrip hiervoor.

Wat fantastisch dat deze informatieve website bestaat. Respect voor al het harde werk, cijfers, en data. Wat een moed, energie en doorzettingsvermogen.

De verpleegkundige zei alleen ‘Ik hoorde dat je hem niet wilt laten vaccineren, dan gaan we dat niet doen.

Mijn neefje was ingeënt heeft toch kinkhoest gekregen (een jaar was hij toen). Vaccinaties geven echt geen garantie dat ze het niet krijgen.

Onze dochter is in het ziekenhuis beland na de vaccinaties op 9-jarige leeftijd.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: