15 studies die aantonen dat natuurlijke immuniteit van eerdere infecties sterker is dan de COVID-vaccins

15-studies-die-aantonen-dat-natuurlijke-immuniteit-van-eerdere-infecties-sterker-is-dan-de-covid-vaccins

27-08-21 02:18:00,

Het is de 400 kilogram gorilla in de pandemie. Het debat over gedwongen vaccinatie met een steeds slechter wordend vaccin barst los juist op het moment dat het debat voor veel mensen onbeslist zou moeten zijn. Een van de meest frauduleuze boodschappen van de bedriegcampagne van de CDC is het opdringen van het vaccin aan mensen met een eerdere infectie, die een grotere mate van bescherming hebben tegen alle versies van het virus dan mensen met een van de vaccins. Het is tijd om voor eens en altijd duidelijk te maken dat de natuurlijke immuniteit tegen SARS-CoV-2 breder, duurzamer en langduriger is dan welke injectie dan ook die momenteel op de markt is. Ons beleid moet die realiteit weerspiegelen, schrijft Daniel Horowitz.

Er zij op gewezen dat deze exercitie niet eens nodig is nu onze eigen regering toegeeft dat de immuniteit van de vaccins, met name de Pfizer-prik, elke maand afneemt. Nu de onderzoekers van de Mayo Clinic aangeven, gebaseerd op oude gegevens die sindsdien waarschijnlijk nog slechter zijn geworden, dat de werkzaamheid van Pfizer tegen infectie slechts 42% is, is er geen enkele reden om zelfs maar te proberen deze mate van immuniteit te vergelijken met de bijna perfecte immuniteit van een vroegere infectie, zelfs tegen Delta. Het zou voor ieder intellectueel eerlijk mens duidelijk moeten zijn dat een ongevaccineerd individu met een vroegere infectie exponentieel veiliger is om in de buurt te zijn dan iemand die de vaccins heeft gehad maar geen vroegere infectie.

Vergeet niet dat een aanzienlijk deel van de bevolking reeds geïnfecteerd is, en wanneer de laatste Delta-golf in het Zuiden voorbij is, zal de regio waarschijnlijk een duidelijke supermeerderheid van de bevolking met immuniteit bereiken, zoals werd vastgesteld in India na de circulatie van deze zeer besmettelijke stam van het virus.

Bedenk nu dat uit studies is gebleken dat mensen met een eerdere infectie een 4,4x grotere kans hebben op klinisch significante bijwerkingen na mRNA-vaccinatie. Het is dus even schandalig als onnodig om mensen met een eerdere infectie te vaccineren, zelfs als men voorstander is van vaccinatie voor mensen zonder eerdere immuniteit. Maar zoals u zich kunt voorstellen, zou dat een enorm deel van de markt wegnemen uit de hebzuchtige handen van Big Pharma.

Daarom is het belangrijk om voor eens en voor altijd duidelijk te maken,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: