Devolutie is echt: Patel Patriot brengt de ontvangsten

devolutie-is-echt:-patel-patriot-brengt-de-ontvangsten

27-08-21 07: 12: 00,

Wat we de afgelopen weken in het Pentagon hebben gezien, is een minister van Defensie en een stafchefs die duidelijk een Globalistische meester dienen en die Amerika en de Amerikaanse strijdkrachten minachten. Het doet me denken aan wat we zagen bij het Hooggerechtshof afgelopen januari: Volledig plichtsverzuim bij het verdedigen van de belangen van de VS, waarschijnlijk veilig gesteld door dezelfde chantage en omkoping.

Wie was het genie dat dacht dat het een goed idee was om Bagram Air Force Base midden in de nacht op juni 29th te verlaten, zonder de Afghaanse strijdkrachten op de hoogte te stellen, waardoor de basis door de lokale bevolking kon worden geplunderd en zes weken later aan de Taliban (Chinezen) kon worden overhandigd?

CCP’S UNRESTRICTED WARFARE PLAN TO CONTROL THE WORLD

Afgelopen oktober hebben de Chinese dissidente leden van Miles Guo’s Whistleblower Movement op GTV.org en GNEWS.org een overweldigende hoeveelheid potentieel belastend bewijsmateriaal gepubliceerd voor een corruptiezaak tegen de Bidens.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: