Frans Bauer krijgt veel steun na uitspraken over vaccineren: ‘Goed zo!’

frans-bauer-krijgt-veel-steun-na-uitspraken-over-vaccineren:-‘goed-zo!’

27-08-21 04:00:00,

Zanger Frans Bauer zei gisteren aan tafel bij Humberto dat je als artiest neutraal moet zijn over vaccineren. Hij werd meteen aangevallen door journalist Frits Wester. Die vroeg hem of hij zich via de achterdeur bij zijn huisarts laat vaccineren als hij nog een prik gaat halen. “Zo van: ik wil niet gezien worden, want het is zo privé.”

“Ik vind dat je als artiest niet moet promoten of je wel of niet gevaccineerd wil worden,” zei Bauer. “Dat is niet mijn taak. Maar dat staat los van wat ik zelf doe als persoon. Ik vind dat je zelf moet informeren.”

“Betekent dat dan dat als jij je zou hebben laten vaccineren, dat je dat stiekem via de achterdeur van je huisarts had gedaan zodat niemand het ziet?” vroeg Wester.

“Ik wil graag dat iedereen serieus genomen wordt, of je nou wel gevaccineerd bent of niet,” benadrukte Bauer. “Iedereen heeft daar zijn eigen motivatie voor. En dat vind ik belangrijk.”

“Ik vind dat je als artiest neutraal moet zijn over vaccineren”, zegt @fransbauer_. #Humberto pic.twitter.com/ZBKnaD3bOc

— Humberto (@HumbertoRTL) August 26, 2021

Niet meewerken aan de medische apartheid

De zanger oogst veel lof met zijn tv-optreden. “Nooit gedacht dat ik Frans Bauer de slimste van dit gezelschap zou vinden. Wat een gebrek aan feitenkennis en domme kletspraat bij de rest van het gezelschap. Niet alleen in dit fragment,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: