Holocaustoverlevenden sturen open brief aan de Europese gezondheidsautoriteit EMA waarin ze eisen dat de uitrol van het COVID-19 vaccin wordt stopgezet, omdat ze voor hun ogen een nieuwe holocaust zien ontvouwen

holocaustoverlevenden-sturen-open-brief-aan-de-europese-gezondheidsautoriteit-ema-waarin-ze-eisen-dat-de-uitrol-van-het-covid-19-vaccin-wordt-stopgezet,-omdat-ze-voor-hun-ogen-een-nieuwe-holocaust-zien-ontvouwen

27-08-21 03:17:00,

Holocaustoverlevenden en hun nakomelingen hebben een brief gestuurd naar het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) en het Britse Medical & Healthcare product Regulatory Agency (MHRA), waarin zij eisen dat de uitrol van het Covid-19 vaccin wordt stopgezet na het besluit van de FDA om volledige goedkeuring te verlenen aan nieuwe partijen COVID-19-vaccins van Pfizer, bericht Dailyexpose.co.uk.

De Holocaustoverlevenden beschuldigen de autoriteiten ervan dat zij de bevolking onvoldoende hebben geïnformeerd over de risico’s van het vaccin en dat zij het recht op vrije geïnformeerde toestemming volgens de Code van Neurenberg hebben geschonden.

Voor de Covid-19-injecties geldt momenteel een zogenaamde voorwaardelijke vergunning in Europa en een tijdelijke vergunning in het VK, wat betekent dat ze alleen voor noodgevallen mogen worden gebruikt omdat ze tot 2023 in fase drie van de klinische proeven blijven.

De Holocaustoverlevenden verklaren dat immunisatie van de hele planeet “nooit eerder is verwezenlijkt door een synthetisch mRNA in het menselijk lichaam af te leveren. Het is een medisch experiment waarop de Code van Neurenberg moet worden toegepast…

“Wij, de overlevenden van de gruweldaden tegen de mensheid tijdens de Tweede Wereldoorlog… ervaren een déjà vu die zo gruwelijk is dat wij opstaan om onze medemensen te beschermen.”

In de brief aan de EMA sommen de auteurs 22 ernstige bijwerkingen op die bekend waren bij de FDA voorafgaand aan de vergunning voor noodgebruik, maar die niet bekend zijn gemaakt aan het publiek, waaronder ziekte door vaccinatie, beroerte, myocarditis, acuut multitude-system inflammatory syndrome bij kinderen, Guillain-Barré syndroom, auto-immuunaandoeningen en zwangerschaps- en geboorte-falen, zoals eerder hier op Frontnieuws is onthuld.

De Holocaustoverlevenden schrijven dat “de mate van het te nemen risico nooit hoger mag zijn dan het humanitaire belang van het op te lossen probleem. Vaccinatie tegen Covid is voor ongeveer 99% van alle mensen gevaarlijker gebleken dan Covid.”

“Zoals gedocumenteerd door Johns Hopkins in een studie onder 48.000 kinderen, lopen kinderen geen enkel risico van het virus. Uit uw eigen gegevens blijkt dat kinderen, die geen risico lopen voor het virus, hartaanvallen hebben gehad na vaccinatie; meer dan 15.000 kinderen hebben bijwerkingen gehad – waaronder meer dan 900 ernstige voorvallen. Ten minste 16 adolescenten zijn in de VS overleden na vaccinatie”.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: