Japan trekt 1,6 miljoen doses van Moderna terug na ontdekking dat ze reageren op magneten

japan-trekt-1,6-miljoen-doses-van-moderna-terug-na-ontdekking-dat-ze-reageren-op-magneten

27-08-21 08:41:00,

Het Japanse ministerie van Volksgezondheid, Arbeid en Welzijn heeft gemeld dat ongeveer 1,6 miljoen doses van het COVID-19 vaccin van Moderna in Japan uit gebruik zijn genomen wegens verontreiniging in sommige flesjes. De stof reageert op magneten. Moderna bevestigde “verschillende klachten over deeltjes” in vaccinflacons in Japan te hebben ontvangen, maar zei dat het “geen veiligheids- of werkzaamheidsproblemen” had gevonden in verband met deze meldingen. Een woordvoerder van Moderna zei dat de geneesmiddelenproducent dacht dat een “productieprobleem” in een fabriek in Spanje de oorzaak was.

Via Nikkei Asia, “1.6m Moderna doses withdrawn in Japan over contamination”:

Ongeveer 1,6 miljoen doses van Moderna’s coronavirus vaccin zijn uit gebruik genomen in Japan vanwege een gerapporteerde besmetting in sommige flesjes, zei het Ministerie van Gezondheid, Arbeid en Welzijn begin donderdag.

Verscheidene vaccinatiecentra hebben gemeld dat vaccinflacons vreemde stoffen bevatten, aldus een aankondiging van het ministerie, dat eraan toevoegde dat het zal proberen de gevolgen van de terugtrekking voor het inentingsprogramma van het land tot een minimum te beperken.

Het ministerie zei later op de dag dat de stof die erin was gemengd mogelijk van metaal was. “Het is een stof die reageert op magneten,” zei een ambtenaar van het ministerie. “Het zou metaal kunnen zijn.”

[…] Het op Nasdaq genoteerde Moderna bevestigde “verschillende klachten over zwevende deeltjes” te hebben ontvangen in vaccinflacons die in Japan werden verdeeld, maar zei dat het “geen veiligheids- of doeltreffendheidsproblemen” had gevonden in verband met deze meldingen.

COVID-19 VACCIN MAGNETISME DOSSIER

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

Moderna’s topwetenschapper over mRNA-technologie in COVID injecties: “We zijn eigenlijk de software van het leven aan het hacken”

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: