LIEBEN DANK AN ALLE – …und: AFTER DARK MIT KEN JEBSEN

lieben-dank-an-alle-–-…und:-after-dark-mit-ken-jebsen

27-08-21 03: 45: 00,

Wij ontvangen dagelijks tot 100 mails, het is voor ons onmogelijk ze allemaal te verwerken of een correspondentie te voeren.

Hartelijk dank aan allen die ons ook deze week weer interessante artikelen stuurden. Helaas zijn wij niet in staat ze allemaal te publiceren. Wij krijgen ook steeds meer vragen over de auteurs of de bronnen van afzonderlijke artikelen. Wij verwijzen naar de bronnen in elk artikel en de kanaaloperator is zichtbaar in de video’s. Wij verzoeken u rechtstreeks contact met hen op te nemen.

Wij ontvangen dagelijks meer dan 20 video’s en daarnaast 20 verschillende artikelen. Helaas hebben wij niet de capaciteit om ze allemaal te bekijken of online te zetten.

Daarom hebben we een Telegram groep opgericht. Daar hebt u de mogelijkheid om uw eigen informatie te plaatsen of om met gelijkgestemden te praten. De groep groeit en er is veel interessante informatie beschikbaar die buiten onze website is geplaatst.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: