Ongevaccineerde Amerikanen weigeren bloedtransfusies van gevaccineerde donoren uit angst voor spike-eiwitten

ongevaccineerde-amerikanen-weigeren-bloedtransfusies-van-gevaccineerde-donoren-uit-angst-voor-spike-eiwitten

27-08-21 07:40:00,

Veel ongevaccineerde Amerikanen weigeren bloedtransfusies van gevaccineerde donoren uit angst dat het bloed van iemand die een Covid-19 vaccin heeft gekregen, op de een of andere manier aangetast is, schrijft Dailyexpose.co.uk.

Natuurlijk hebben de mainstream media en verscheidene gezondheidswebsites snel van de gelegenheid gebruik gemaakt om deze zogenaamde anti-vaxxers te bestempelen als verspreiders van medische misinformatie. Zij zeggen dat deze “anti-vaxxers” geloven dat het bloed van een gevaccineerd individu een microchip bevat of ingrediënten die nodig zijn voor het klonen van mensen.

Volgens de officiële statistieken van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) zou de meerderheid van de Amerikanen nu gevaccineerd zijn tegen Covid-19, met 60 procent van de Amerikaanse bevolking en 72 procent van de volwassenen die ten minste gedeeltelijk gevaccineerd zijn. Dit betekent dat de beschikbare bloeddonoren in het land op dit moment grotendeels gevaccineerd zijn.

Dr. Julie Katz Karp, directeur van het bloedtransfusieprogramma van de Thomas Jefferson University Hospitals in Philadelphia, zei: “We zijn ons zeker bewust van patiënten die bloedproducten van gevaccineerde donoren hebben geweigerd.

“Als we om de een of andere reden niet zouden willen dat gevaccineerde mensen bloed doneren, zouden we een echt probleem hebben, nietwaar? Geloof ons alstublieft als we zeggen dat het goed is.”

Bloedcentra in de VS hebben slechts beperkte toegang tot donorbloed dat niet op een of andere manier is aangetast door Covid-19. Katz schat dat, op basis van steekproeven, maar liefst 70 procent van het bloed dat momenteel wordt gedoneerd, afkomstig is van gevaccineerde donoren.

Dr. Michael Busch, directeur van het Vitalant Research Institute, zei dat meer dan 90 procent van de huidige donors in de VS ofwel geïnfecteerd zijn met Covid-19 of ertegen zijn gevaccineerd. Busch heeft de antilichaamniveaus in bloedmonsters van de Amerikaanse voorraad gecontroleerd.

Momenteel beveelt de Food and Drug Administration (FDA) geen routinescreening op Covid-19 bij bloeddonoren aan. In het algemeen is niet bekend dat virussen van de ademhalingswegen zich via bloedtransfusies verspreiden en er zijn geen gevallen gemeld van SARS-CoV-2, het virus dat de ziekte veroorzaakt, dat via bloed wordt overgedragen.

Emily Osment, een woordvoerster van het Amerikaanse Rode Kruis, zei dat haar organisatie talloze vragen heeft ontvangen van cliënten die bezorgd waren dat het gevaccineerde bloed geïnfecteerd zou zijn en bestanddelen van de Covid-19 vaccins zou kunnen overdragen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: