Swiss is de eerste Europese luchtvaartmaatschappij die haar werknemers verplicht het Covid-vaccin te nemen. Heeft het zijn verstand verloren?

swiss-is-de-eerste-europese-luchtvaartmaatschappij-die-haar-werknemers-verplicht-het-covid-vaccin-te-nemen.-heeft-het-zijn-verstand-verloren?

27-08-21 02: 55: 00,

Vanaf november moet vliegend personeel van luchtvaartmaatschappijen ingeënt zijn tegen Covid-19. Iedereen die niet gevaccineerd is, wordt eruit gegooid. Officieel houdt Zwitserland zich aan de internationale reisregels. In feite is het echter de eerste (en tot dusver de enige) Europese luchtvaartmaatschappij die een dergelijke verplichting oplegt.

Het besluit gaat in de richting van lijfeigenschap. Het grijpt in in de meest persoonlijke levenssfeer van de werknemers. In Zwitserland is het verboden zwangere vrouwen eruit te trappen omdat ze zwanger zijn. Of buitenlanders omdat ze buitenlanders zijn. Om nog maar te zwijgen over huidskleur. Daar zijn redenen voor. Zou een keten van warenhuizen een

eruit schoppen? ” Lees verder

%d bloggers liken dit: