Vaccinatiefraude: Iedereen die binnen 14 dagen na vaccinatie overlijdt, wordt als niet ingeënt beschouwd!

vaccinatiefraude:-iedereen-die-binnen-14-dagen-na-vaccinatie-overlijdt,-wordt-als-niet-ingeent-beschouwd!

27-08-21 09:34:00, Om de lage vaccinatiegraad te verhogen, wordt de nieuwe CDC-studie door de mainstream media misbruikt om de bevolking bang te maken. Daarbij is een grootschalig vaccinatiebedrog aan het licht gekomen: mensen die binnen 14 dagen na ontvangst van de COVID-19 vaccinatie in het ziekenhuis worden opgenomen of overlijden, worden als “ongevaccineerd” geteld, schrijft Legitim.ch.

In verband met de laatste CDC-studie publiceerde “Yahoo Finance” een artikel met de kop “Ongevaccineerde inwoners van LA 29 keer meer kans op ziekenhuisopname met COVID-19”. Wie de CDC-publicatie wat nauwkeuriger bekijkt, ziet de fraude op het eerste gezicht (zie tabel), aldus het Zwitserse Legitim.ch.

Vertaling: * Personen werden als volledig gevaccineerd beschouwd ≥14 dagen na ontvangst van de tweede dosis van een serie van 2 doses (Pfizer-BioNTech of Moderna COVID-19 vaccins) of na 1 dosis Janssen (Johnson & Johnson) COVID-19 eendosisvaccin; Gedeeltelijk gevaccineerd ≥14 dagen na ontvangst van de eerste dosis en

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: