Verplichte vaccinatie en “De Grote Reset

verplichte-vaccinatie-en-“de-grote-reset

27-08-21 02: 30: 00,

Door Philipp Bagus: Hij is professor aan de Universidad Rey Juan Carlos. Hij is Fellow van het Mises Instituut, IREF Fellow en auteur van talrijke boeken, waaronder In Defence of Deflation en The Tragedy of the Euro, en co-auteur van Blind Robbery!, Small States. Grote Mogelijkheden..: Kleine staten zijn gewoon beter! en Deep Freeze: IJsland’s economische ineenstorting.

mises.org: De druk op de ongevaccineerden neemt toe. Terwijl de gevaccineerden in sommige landen een deel van de door vaccinatie afgenomen vrijheden terugkrijgen, gaat het met de niet-gevaccineerden niet zo goed. Zij worden het doelwit van discriminatie. De toegang tot openbare ruimten en het reizen wordt voor hen bemoeilijkt. In sommige landen is vaccinatie voor bepaalde beroepen zelfs verplicht.

Maar waarom is de vaccinatiecampagne zo belangrijk voor regeringen om de druk zo hoog op te voeren? En wie heeft er belang bij de wereldwijde vaccinatiecampagne?

Om deze vragen te beantwoorden,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: