Voorzitter artsenvakbond Tokio raadt alle artsen aan ivermectine te gebruiken in strijd tegen covid

voorzitter-artsenvakbond-tokio-raadt-alle-artsen-aan-ivermectine-te-gebruiken-in-strijd-tegen-covid

27-08-21 02:00:00,

Homepagina » Buitenland » Voorzitter artsenvakbond Tokio raadt alle artsen aan ivermectine te gebruiken in strijd tegen covid

in Buitenland 27 augustus 2021 16:00

Het hoofd van de artsenvakbond van Tokio heeft er bij artsen en coronapatiënten op aangedrongen om ivermectine te nemen, dat volgens hem helpt tegen corona. Tijdens een persconferentie op 13 augustus deed dr. Haruo Ozaki een oproep om het medicijn in te zetten in de strijd tegen het stijgend aantal ‘coronabesmettingen’.

“Als we landen in Afrika die eens per jaar ivermectine uitdelen, vergelijken met landen die geen ivermectine uitdelen… Ik bedoel, ze delen geen ivermectine uit om corona te voorkomen, maar tegen parasitaire ziektes… Hoe dan ook, als we kijken naar de coronacijfers in landen die ivermectine verstrekken, bedraagt het aantal gevallen 134,4 per 100.000 en het aantal overlijdens 2,2 per 100.000,” zei dr. Ozaki.

“In Afrikaanse landen die geen ivermectine verstrekken: 950,6 gevallen per 100.000 en 29,3 overlijdens per 100.000,” voegde hij toe. “Het verschil is duidelijk.”

Tokyo Medical Association Chairman Haruo Ozaki, August 13 2021 pic.twitter.com/ANgEbdm1Rn

— Joe (@FonzyDizzle) August 23, 2021

Het is nu tijd om ivermectine te gebruiken

“Je kunt op basis van deze cijfers natuurlijk niet concluderen dat ivermectine effectief is, maar alles in ogenschouw nemend kunnen we niet zeggen dat ivermectine absoluut niet effectief is. Ik in ieder geval niet,” zei de voorzitter van de Tokiose artsenvakbond.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: