Wat gebeurt er als de technocraten alle kaarten in handen hebben?

wat-gebeurt-er-als-de-technocraten-alle-kaarten-in-handen-hebben?

27-08-21 05:12:00,

Het onderstaande artikel van Patrick Wood is een must read. Net als Patrick heb ik de afgelopen 18 maanden bijna uitsluitend aandacht besteed aan de reactie van de overheid, het bedrijfsleven en de religieuze wereld op de pandemie. Waarom? Omdat ik, net als Patrick, dit onmiddellijk zag als iets meer dan een gezondheidscrisis. Het is de aanleiding die de machtigste families in de wereld gebruiken om de wereldorde van na de Tweede Wereldoorlog te veranderen – weg van een op de VS gebaseerd, op de dollar gebaseerd, kapitalistisch, op Joods-Christelijk geloof gebaseerd systeem, naar een op China gebaseerde, op digitaal geld gebaseerde, totale surveillance technocratie, schrijft Leo Hohmann.

Dit nieuwe beestensysteem, of nieuwe wereldorde, verwerpt en denigreert elke kernwaarde die ten grondslag ligt aan de oude orde en zal niet ophouden totdat alle tegenstanders zijn gedood, ziek gemaakt of op andere wijze onderworpen. Ja, zo meedogenloos zijn ze en zo vastbesloten om dit nieuwe systeem in te voeren. We zijn in een zeer gevaarlijke fase beland, waarin deze elites geloven dat ze op een langverwacht punt van “schaakmat” zijn gekomen, zoals Wood hieronder uitlegt.

Door Patrick Wood:

Als redacteur van Technocracy News & Trends, ben ik niet bijzonder tevreden met het rapporteren van verhaal na verhaal, dag na dag, over verschillende aspecten van de zogenaamde Covid-pandemie. Waarom vechten tegen de propagandamachine? Doet het er echt toe? Wordt er op andere sites toch al niet over bericht?

Nadat ik deze vragen elke ochtend opnieuw heb gesteld in het licht van Technocracy, kom ik altijd tot dezelfde conclusie:

HET IS NIET ZOMAAR EEN VERHAAL, HET IS HET ENIGE VERHAAL.

Dit is de coup d’état van Technocracy. Het begon specifiek op 30 januari 2020, toen de Wereldgezondheidsorganisatie verklaarde dat COVID-19 een pandemie was en opriep tot noodbevoegdheden, lockdowns, sociale distantiëring, mondkapjes, vaccins, enz.

Ik heb deze coup in 2015 botweg voorspeld in mijn boek Technocracy Rising: The Trojan Horse of Global Transformation. Er was op dat moment geen manier om de middelen van de staatsgreep te begrijpen, maar het was me duidelijk dat het eraan zat te komen, dat het een tijdschema en bedoeling had:

“Bij het bestuderen van de ontwikkeling van Nazi-Duitsland in de aanloop naar Hitlers machtsovername,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: