Biden blokkeert redding Afghaanse christenen en zet andere landen onder druk hen niet toe te laten

biden-blokkeert-redding-afghaanse-christenen-en-zet-andere-landen-onder-druk-hen-niet-toe-te-laten

28-08-21 12:45:41,

Vluchteling, maar ook christen? Dan ben je ongewenst in het Amerika van Joe Biden.

—————————————————————————————————————————————–

Omringende moslimlanden hebben meer medeleven met christelijke vluchtelingen dan de regering Biden, die de ellende en chaos in Afghanistan zo groot mogelijk lijkt te willen maken – waarom? (Verschillende verklaringen voor deze opzettelijke ‘chaos’ strategie)

—————————————————————————————————————————————–

De regering Biden blokkeert actief de redding van Afghaanse christenen, die een gruwelijke dood kunnen verwachten zodra ze in handen van de Taliban vallen. Het bekende Amerikaanse conservatieve TV kopstuk Glenn Beck haalde in korte tijd $ 30 miljoen op om de christenen met vliegtuigen op te halen, maar wordt zwaar tegengewerkt door het Witte Huis en het ministerie van Buitenlandse Zaken. Ondertussen vragen vriend en vijand zich verbijsterd af wat toch de echte reden kan zijn van Bidens opzettelijk gekozen ‘chaos’ strategie in Afghanistan.

Op 31 augustus verloopt de deadline waarop mensen nog weg kunnen komen uit Afghanistan. Beck verklaarde tegenover Fox News dat ‘het ministerie en het Witte Huis het grootste probleem vormen. Alle anderen werken samen, zetten hun verschillen opzij, en proberen deze mensen in veiligheid te brengen. Maar het ministerie en het Witte Huis hebben ons op ieder punt geblokkeerd.’

‘Bekeerde christenen zullen levend worden verbrand’

Voor de grote aanslag op het vliegveld van Kabul gisteren plaatsvond had Becks organisatie, het Nazarene Fund, al 5100 vluchtelingen op vliegtuigen weten te krijgen (foto). 500 vluchtelingen, voornamelijk christelijke vrouwen en kinderen, wachtten om aan boord van het volgende toestel te komen. Een militaire official stuurde hen vervolgens weg naar een terrein dat buiten het beschermde gebied van de luchthaven ligt.

‘Ik heb foto’s van hen, terwijl ze smeken om terug door de poort te mogen,’ vertelde Beck. ‘Ik heb foto’s van bloed en lichaamsdelen, en niets anders dan dood in datzelfde gebied… We moeten mensen nu nog groter gevaar laten lopen om te proberen deze christenen weg te smokkelen. Hen wacht niet alleen een gewisse dood; ze zullen levend in brand worden gestoken omdat ze bekeerde christenen zijn.’

‘Moslimlanden hebben meer medeleven dan onze eigen regering’

‘Islamitische landen, moslim landen, zijn meer bereid om christenen uit Afghanistan op te nemen dan ons ministerie van Buitenlandse Zaken,’ reageerde Fox kopstuk Tucker Carlson.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: