De giftige mRNA-vaccins: Medische fouten of “langzame genocide”?

de-giftige-mrna-vaccins:-medische-fouten-of-“langzame-genocide”?

28-08-21 08:59:00, © voorgrond: Freepik; achtergrond: Pixabay Het British Medical Journal [BMJ] kondigt aan dat de FDA op het punt staat volledige goedkeuring te verlenen aan het vaccin van Pfizer zonder dat de gegevens publiekelijk worden besproken:

“Voorstanders van transparantie hebben kritiek geuit op het besluit van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) om geen formele vergadering van het adviescomité te houden om de aanvraag van Pfizer voor volledige goedkeuring van zijn COVID-19 vaccin te bespreken.”

De oorspronkelijke afspraak was om een publieke discussie te houden alvorens de experimentele mRNA-gentherapie, ten onrechte vaccin genoemd, goed te keuren, schrijft Globalresearch.ca.

De goedkeuring van het Pfizer mRNA vergif is een perfect precedent voor de goedkeuring van alle andere giftige mRNA-brouwsels – waarmee de poging tot vermindering van het menselijk leven (“depopulatie”) op aarde officieel wordt – de eugenisten hebben officieel de race gewonnen.

Hoewel dit voorspelbaar was, was er hoop dat tegenstemmen en echte wetenschap, zoals uitgedrukt door honderden en duizenden wetenschappers, zouden kunnen zegevieren.

Tot nu toe is deze duivelse agenda overweldigend. Hij overheerst het hele VN-systeem, alle 193 VN-lidstaten en vooral de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), de VN-eenheid waarvan de mensen hopen en vertrouwen dat zij hun belangen zal behartigen.

Fout: de WHO is nooit opgericht om de gezondheidsbelangen van de mensen te verdedigen. Het was vanaf het begin, vanaf haar oprichting in 1948, een instrument om de mensen te controleren vanuit een eugenetisch perspectief, aangezien de oprichting van de WHO een idee was van Rockefeller. De Rockefellers en Gates behoren tot de belangrijkste voorvechters van ontvolking in de wereld.

In dezelfde geest is de WHO, in plaats van een organisatie die “preventieve zorg” nastreeft, is het vanaf begin opgezet als een “curatief” orgaan, hetgeen betekent dat zij farmaceutica promoot om zieke mensen te genezen, in plaats van te voorkomen dat mensen ziek worden. Het curatieve middel, de farmaceutica, zijn gebaseerd op petrochemische producten – waardoor de traditionele geneeskunde geleidelijk aan wordt gedood.

Waarom? De Rockefellers waren de eigenaars van de grootste koolwaterstof corporatie Standard Oil, opgericht in 1870 door John D. Rockefeller en Henry Flagler. Het werd in 1911 opgebroken onder het mom van de Amerikaanse antitrustwetgeving, om in 1999 weer te worden samengevoegd tot ExxonMobile,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: