De Vaccinatie Dwang Door Ralf Rosmiarek

de-vaccinatie-dwang-door-ralf-rosmiarek

28-08-21 01: 47: 00,

Opnieuw wordt er een muur opgetrokken, hoewel niemand dat zogenaamd van plan is – deze keer loopt hij tussen de gevaccineerden en de gezonden.

Twee gedachten uit het boek Job staan mij in deze augustusdagen nog voor de geest: “Die in het Westen zijn bevroren door zijn dag, en die in het Oosten zijn ontzet” en: “Hij duwt hem uit het licht in de duisternis en drijft hem uit de wereld” (1).

Zoals bekend, “was niemand … van plan een muur te bouwen”, aldus Walter Ulbricht op 15. Juni 1961. In de nacht van 12. tot 13. Augustus, de “anti-fascistische muur” kwam tot stand. Vandaag, 60 jaar later, kondigde Angela Merkel op 13 aan. Juli: “Wij zijn niet van plan deze weg in te slaan… Wij hebben gezegd dat er geen verplichte vaccinatie komt.” (2).

En weer wordt er een muur opgetrokken, alleen blijft hij onzichtbaar.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: