Doen black lives matter er niet toe als de “vaccins” hen nemen?

doen-black-lives-matter-er-niet-toe-als-de-“vaccins”-hen-nemen?

28-08-21 09:30:00,

Wat gebeurt er wanneer een propagandabombardement verkeerd uitpakt en de waarheid bewijst (of lijkt te bewijzen) die het juist wilde wegblazen? Laten we eens kijken, schrijft Mark Crispin Miller.

EEN “TOEVALLIGE” DOOD IN INDIA

Op donderdag 15 april werd Vivek, de geliefde Indiase acteur en komiek, uitgeroepen tot “gezondheidsambassadeur” door de minister van Volksgezondheid van Tamil Nadu, J. Radhakrishan, die Viveks “sterrendom” inzette (zoals The Hindu berichtte) om “andersvaliden, atleten, winkeliers en personen die een orgaantransplantatie hebben ondergaan” aan te moedigen om hun COVID-19 “vaccinaties” te halen. Vivek dramatiseerde de “veiligheid” van deze inentingen door er zelf een te halen:

Die propagandaraket, gelanceerd op donderdag, crashte en verbrandde op vrijdag, toen Vivek een hartstilstand kreeg, “bewusteloos viel in zijn huis in Chennai,” en in kritieke toestand werd opgenomen in het ziekenhuis. Hij overleed zaterdag op 59-jarige leeftijd (een overlijden waarover de westerse pers nauwelijks bericht gaf).

Vivek’s ziekenhuisopname leidde tot een spervuur van artikelen waarin ontkend werd dat zijn COVID-prik er iets mee te maken had. “Acteur Vivekh’s hartaanval ernstig, geen verband met COVID-19 vaccinatie: Ziekenhuis” (New Indian Express). “Acteur Vivek’s hartstilstand niet in verband met COVID-19 vaccin, zegt TV Health Sec’y” (News Minute en Yahoo! News).

De overlijdensadvertenties van zaterdag hielden er aan vast, zij het stiller, de verschoning begraven in hun latere alinea’s – zoals aan het eind van dit verslag van MSN:

“Donderdag kreeg Vivek zijn eerste dosis van de Covid-19 vaccinatie in het Omandurar overheidsziekenhuis,” zeggen de verslagen.

Echter, zowel het ziekenhuis als Tami Nadu’s minister van Volksgezondheid J Radhakrishnan vertelde op een persconferentie dat het onwaarschijnlijk was dat het Covid-19 vaccin de oorzaak van de hartstilstand was.”

10 MEER “TOEVALLIGE” STERFGEVALLEN IN DE VERENIGDE STATEN

Het is mogelijk dat Vivek’s fatale hartaanval niets te maken had met zijn COVID-19 vaccinatie de dag ervoor. Het team dat hem probeerde te redden, zei naar verluidt dat ze een 100% blokkade in zijn LAD (left anterior descending artery) ontdekten, en voerde een nood angioplastiek uit. De timing van zijn publieke prik en zijn plotse dood zou dus wel eens vreselijk toevallig kunnen zijn geweest – of misschien ook niet, want Vivek’s dood na de prik is niet de enige die in het nieuws is gekomen (of niet).

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: