Het belangrijkste nieuws van juli en augustus 2021: Deel I – Mondiale weer-oorlog capriolen

het-belangrijkste-nieuws-van-juli-en-augustus-2021:-deel-i-–-mondiale-weer-oorlog-capriolen

28-08-21 12: 48: 00,

Bijna twee maanden zijn verstreken sinds de laatste nieuwspublicatie. De meeste mensen hebben nog steeds niet in de gaten dat wij midden in de Derde Wereldoorlog zitten, die zich wereldwijd op alle niveaus afspeelt, zoals duidelijk blijkt uit de volgende geconcentreerde lading rapporten.

Vanwege de enorme hoeveelheid relevante informatie die wij hebben verzameld, zal deze publicatie in verschillende delen verschijnen – te beginnen hier en nu met de weer-oorlog capriolen van de klimaat cult.

Men vlucht graag naar de Alpen om aan de waanzin te ontsnappen.

Avondstemming in de Vorarlberger Alpen (ca. 1700MüM) in augustus

De zomervakantie met uitgebreide alpinexcursies is wel doorgegaan, maar niet in de omvang die gepland was, vooral omdat er op de middelste breedtegraden van Europa niet veel van een echte zomer te merken was. Lange stukken van juli en augustus voelden aan als oktober of november.

De radar zag er regelmatig ongeveer zo uit:

04.08.2021

De resultaten van deze weer-oorlogs-capriolen zagen er toen op veel plaatsen zo uit:

De Lorze leek niet langer een riviertje,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: