Laat ze het voelen!

laat-ze-het-voelen!

28-08-21 01: 58: 00,

Stond er niet iets over het gelijkheidsbeginsel in de basiswet? In de afgelopen anderhalf jaar zijn we er zo aan gewend geraakt dat alles wordt uitgehold en dat schendingen van de belangrijkste rechtsnormen van onze polity door de media en advocaten worden doorgewuifd, dat de reactie op de geplande ongelijke behandeling van gevaccineerden en niet-gevaccineerden meer weg heeft van een gejammer dan van een verontwaardiging. Na recht en vrijheid behoort nu dus ook eenheid tot het verleden – in dit “vaderland” waarvan de vaders en moeders voornamelijk zwarte pedagogen zijn tegen hun leerlingen.

Mag de staat een tweeklassenmaatschappij invoeren? De advocaat Carlos A. Gebauer vindt dit “meer dan onwettig” in een interview met “Achgut”. Hij verklaart:

“Omdat wij voortkomen uit een traditie van anti-discriminatie, van gelijkheid, die de laatste jaren enorm is gegroeid. Daarom vind ik het nog meer verontrustend. Dat wij als samenleving hadden afgesproken

” Lees verder

%d bloggers liken dit: