Militaire dokter: “Het COVID vaccinprogramma heeft meer jonge mensen in actieve dienst gedood dan COVID deed”

militaire-dokter:-“het-covid-vaccinprogramma-heeft-meer-jonge-mensen-in-actieve-dienst-gedood-dan-covid-deed”

28-08-21 02:31:00, Dr. Lee Merritt liep stage bij de Amerikaanse marine in de orthopedische chirurgie en was negen jaar marinearts en -chirurg, waar zij ook biowapens bestudeerde, voordat zij terugkeerde naar Rochester, waar zij als enige vrouw werd benoemd tot de Louis A. Goldstein Fellow in de spinale chirurgie, schrijft Brian Shilhavy.

Dr. Merritt voert sinds 1995 een privé-praktijk voor orthopedische en spinale chirurgie, heeft zitting gehad in het bestuur van de Arizona Medical Association en is voormalig voorzitter van de Association of American Physicians and Surgeons.

Dr. Merritt sprak onlangs de Amerikaanse Frontline Doctors toe en besprak hoe er tot 2020 slechts 20 sterfgevallen waren onder alle militairen in actieve dienst in verband met COVID. Er zijn nu echter veel meldingen van tumoren en meer dan 80 gevallen van myocarditis (ontsteking van het hart), die een 5-jarig sterftecijfer van ongeveer 66% heeft, na de COVID-19 injecties die aan de militairen zijn gegeven.

Met het vaccinatieprogramma hebben wij schijnbaar meer van onze jonge mensen in actieve dienst gedood dan COVID heeft gedaan.

Dit is niet de eerste keer dat het leger betrokken is bij het doden van militairen in actieve dienst met experimentele vaccins. Het gebeurde ook tijdens de Golfoorlog met het experimentele antraxvaccin, dat volgens sommige schattingen 35.000 militairen doodde aan wat oorspronkelijk het “Golfoorlogsyndroom” werd genoemd.

Healthimpactnews.com heeft een video geproduceerd waarin een legervrouw van een soldaat in actieve dienst in Zuid-Korea uitlegt hoe haar voorheen gezonde man nu grote hartproblemen heeft na het nemen van de COVID-19 vaccins, gevolgd door een medicus klokkenluider die uitlegt hoe ver het leger zal gaan om sterfgevallen in verband met de experimentele vaccins te verdoezelen.

Kijk hier alsjeblieft naar en deel het met iedereen die je kent in het leger, zodat we geen herhaling krijgen van wat er gebeurde met het antrax vaccin.

Het is beter om de krijgsraad te riskeren en je militaire carrière te verliezen dan je leven op te geven voor een vaccin, of permanent invalide te worden voor wat nu de grootste publieke vaccinatietest is die ooit op de mensheid is uitgevoerd.

Dit is van het Rumble-kanaal, en het staat ook op het Bitchute-kanaal.
Hier is de documentaire: “Vaccine Syndrome: How the Experimental Anthrax Vaccine Killed 35,000 Military Men and Women” van het Bitchute-kanaal.  » Lees verder

%d bloggers liken dit: