Noord-Ierse arts geschorst omdat ze waarschuwt dat covid-injecties ‘ernstige schade veroorzaken’

noord-ierse-arts-geschorst-omdat-ze-waarschuwt-dat-covid-injecties-‘ernstige-schade-veroorzaken’

28-08-21 01:30:00,

Homepagina » Mens en Dier » Noord-Ierse arts geschorst omdat ze waarschuwt dat covid-injecties ‘ernstige schade veroorzaken’

Foto: Anne McCloskey (Videostill Rumble/HealthImpactNews)

in Mens en Dier 28 augustus 2021 15:30

Een arts uit Noord-Ierland is geschorst omdat ze in een videoboodschap waarschuwt voor de gevaren van de experimentele coronavaccins. Dr. Anne McCloskey heeft een tijdelijk beroepsverbod opgelegd gekregen en daarnaast is er een onderzoek ingesteld naar haar uitlatingen over negatieve effecten van de coronaprikken, bericht de Belfast Telegraph.

McCloskey plaatste onlangs een video op social media waarin ze waarschuwt dat de corona-injecties ernstige schade veroorzaken. De video werd al snel verwijderd door YouTube, maar de beelden zijn nog wel op andere platforms te bekijken.

De arts zegt in de video dat ze recentelijk ‘heel veel zieke en getraumatiseerde mensen’ heeft behandeld. Vrijwel al deze mensen hadden ‘twee injecties van een experimentele gentherapie’ gekregen.

Gedwongen of omgekocht

Ze zegt ook dat haar patiënten de coronaprik hadden genomen vanwege hun werk of nadat ze ‘gedwongen of omgekocht’ waren. Sommigen mochten bijvoorbeeld pas weer op bezoek bij vrienden of familieleden als ze de prik hadden gehaald.

McCloskey merkt op dat het in de ziekenhuizen in haar regio normaal gesproken erg rustig is rond deze tijd van het jaar, maar dat het dit jaar ‘heel anders’ is. Ziekenhuizen ‘puilen uit’ van patiënten die positief testen op corona terwijl ze twee prikken hebben gehad,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: