Pleitbezorgers roepen STIKO op tot onmiddellijke intrekking vaccinatie-aanbeveling voor kinderen van 12 – 17 jaar

pleitbezorgers-roepen-stiko-op-tot-onmiddellijke-intrekking-vaccinatie-aanbeveling-voor-kinderen-van-12-–-17-jaar

28-08-21 06: 01: 00,

Talrijke juristen doen een dringend beroep op de Permanente Commissie voor Vaccinatie (STIKO) van het Robert Koch Instituut om het vaccinatieadvies voor de zogenaamde Covid-vaccins 19, die in feite “experimentele genenstoffen” zijn, onmiddellijk in te trekken, met name voor kinderen van 12 tot 17 jaar. In een open brief die met naam en toenaam aan alle leden van de STIKO is gericht, motiveren de advocaten hun dringend protest uitvoerig.

De Medische Adviesraad van de Permanente Vaccinatiecommissie had lange tijd alleen jongeren met reeds bestaande ziekten aangeraden zich tegen Corona te laten vaccineren, maar geen algemeen vaccinatieadvies voor kinderen en adolescenten uitgebracht. Hiervoor kwam de – officieel onafhankelijke – commissie van wetenschappers onder soms zware kritiek te staan van politici, onder wie vooral de Beierse leider en vaccinatiefanaat Markus Söder opviel met pittige uitspraken: “Wij waarderen de STIKO, maar dit is een vrijwilligersorganisatie. Het EMA – het Europees Geneesmiddelenbureau – zijn de professionals. Ze besloten: Ja, het vaccin is goedgekeurd.” 1

Op maandag, 16. In augustus 2021 heeft de “onafhankelijke” STIKO aangekondigd dat zij nu ook de Corona-vaccinatie aanbeveelt voor kinderen en adolescenten tussen twaalf en 17 jaar. 2 “De plotselinge ommezwaai van de STIKO“, zegt kla.tv 3, “doet daarom de ernstige vraag rijzen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: