Vaccinatie-arts ervaart vaccinsterfgeval in eigen praktijk – “Ik heb nog nooit een vaccin meegemaakt met zo veel bijwerkingen”

vaccinatie-arts-ervaart-vaccinsterfgeval-in-eigen-praktijk-–-“ik-heb-nog-nooit-een-vaccin-meegemaakt-met-zo-veel-bijwerkingen”

28-08-21 07:26:00, Opnieuw spreekt een Duitse arts zich uit over de COVID-19 vaccinatiecampagne. Dr. Fehr trekt een ontnuchterende conclusie over de situatie van vaccinatie in zijn praktijk. Inmiddels is een van zijn patiënten aan de injectie overleden, schrijft hij op zijn website, bericht Corona-blog.net.

Andermaal spreekt een arts, Dr. Jürgen Fehr, zich uit. Frontnieuws heeft reeds bericht over verschillende artsen die nu kritisch staan tegenover vaccinatie. Ook een kinderarts distantieert zich van de COVID-19 vaccinatie bij kinderen.

Net als de arts Björn Kahoun, rapporteert Dr. Jürgen Fehr over een sterfgeval na de vaccinatie. Hij schrijft op zijn website dat hij vanaf het begin zeer sceptisch stond tegenover de vaccinatie en beschrijft zijn ervaringen aldaar. In de toekomst wil hij niemand vaccineren die niet zelf kan beslissen. Dus, “zoals voorheen vaccineert hij geen kinderen onder de 16 en vanaf nu ook geen zwangere vrouwen”.

Hij is duidelijk tegen paternalisme en blijft patiënten vaccineren die dat na uitvoerige voorlichting nog steeds willen. Hij zegt echter dat hij niemand aanraadt deze vaccinatie te ondergaan. Op zijn website vindt u uitgebreide informatie over de vaccinatie.

Het is tijd voor een persoonlijke conclusie:
Bad Nauheim, 17 augustus 2021

1) Ik was vanaf het begin zeer sceptisch omdat ik vaststelde dat enerzijds de pandemie veel minder erg was dan voorspeld (“stapels lijken”, “iedereen kent mensen die gestorven zijn” enz…), terwijl er massaal politieke paniek werd gezaaid (“Panieknota” van het BMI) en de vaccinatie werd bijzonder snel goedgekeurd, hoewel het mechanisme praktisch niet getest was.

2) Mijn vrees voor de bijwerkingen van het vaccin werd helaas bevestigd, ik heb nog nooit een vaccin meegemaakt met zo veel bijwerkingen (sterfgeval in mijn eigen praktijk!).

3) Anderzijds lijkt de vaccinatie over de hele linie niet zo veel bescherming te bieden. Enerzijds heet het dat ernstige gevallen worden voorkomen, anderzijds nemen de “gevallen” momenteel massaal toe, vooral in landen met een hoge vaccinatiegraad (Israël, IJsland, enz…). De afname van het aantal ernstige gevallen kan het gevolg zijn van vaccinatie, maar ook van het feit dat het virus onschadelijker is geworden (mutanten…).

4) De verantwoordelijken lijken ook niet echt te geloven in vaccinatie. We hebben de historisch gezien unieke situatie dat een ongevaccineerde persoon zogenaamd mensen kan infecteren met een ziekte die hij of zij naar eigen gevoel helemaal niet heeft en waartegen anderen wel gevaccineerd zijn!

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: