Veel media-aandacht voor vrouw die ervoor pleit om ongeprikten te beperken: ‘Dit zijn de allerergsten’

veel-media-aandacht-voor-vrouw-die-ervoor-pleit-om-ongeprikten-te-beperken:-‘dit-zijn-de-allerergsten’

28-08-21 10:20:00,

Homepagina » Mens en Dier » Veel media-aandacht voor vrouw die ervoor pleit om ongeprikten te beperken: ‘Dit zijn de allerergsten’

in Mens en Dier 28 augustus 2021 12:20

Vorige week werd bekend dat honderdduizenden Nederlanders niet of nauwelijks baat hebben bij de coronavaccinaties. Een deel van die grote groep maakt geen antistoffen en afweercellen aan. De rest produceert daarvan te weinig.

Jolanda van Kessel is een ‘non-responder’ op het coronavaccin en wil haar vrijheid terug. Zij pleitte bij Nieuwsweekend om niet-gevaccineerden te beperken.

“Dat is mijn vraag: laat deskundigen erover nadenken wat het meest effectief is om niet alleen mij, maar ook die 700.000 andere mensen weer ruimte te geven in het openbare leven,” zei de vrouw.

Jolanda van Kessel is een non-responder op het coronavaccin en wil wat van haar vrijheid terug. Zij pleit daarom bij @Nieuwsweekend om niet-gevaccineerden te beperken. pic.twitter.com/u5yi0pCz2a

— NPO Radio 1 (@NPORadio1) August 28, 2021

Eerder zei ze al in Nieuws en Co dat niet-gevaccineerden beperkt moeten worden. Ze schreef er ook een opiniestuk over in de Volkskrant.

Erger is dat haar brein niet meer functioneert

De vrouw krijgt veel kritiek op social media. “Jolanda denkt dat je vrijheid terugkrijgt door iedereen te verplichten een corona-injectie te nemen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: