Wat gaat Covid losmaken? (1)

wat-gaat-covid-losmaken?-(1)

28-08-21 04:00:00,

Vele partijen draaien momenteel aan de knoppen van de Covid-crisis. Een crisis die een geforceerd en gewild breekpunt zal worden in ons bestaan, economisch, sociaal en maatschappelijk. Nu nog druk zijnde met de discussie over de Covid-maatregelen, zal onze aandacht zich onvermijdelijk op de grote veranderingen richten die ons allen zullen raken. We gaan hiervoor te rade bij de oprichter van het World Economic Forum
Klaus Schwab. In een ander artikel bespreken wij zijn boek uit 2016: ‘The 4th Industrial Revolution’, een boek dat hij samen met Thierry Malleret schreef. In dit artikel (in 2 delen) spreken we over het boek van juli 2020 (!) Covid-19: The Great Reset. Een boek waarover velen een mening hebben, maar de vraag is hoeveel van hen het hebben gelezen.

Dit artikel werd eerder gepubliceerd op 31 oktober 2020.

Vooraf

Een van de twee schrijvers van dit boek is Klaus Schwab, bij kritische volgers van deze crisis zeer omstreden. Als oprichter van het World Economic Forum (WEF) neemt hij een vooraanstaande positie in in het mondiale netwerk van naar schatting 1.000 grotere corporates die bij het WEF zijn aangesloten. Hun jaarlijkse bijeenkomsten in het Zwitserse Davos worden naast door de CEO’s van die bedrijven, ook bezocht door de politieke wereldleiders, van kleine maar ook van de grootste landen. Daarmee is het WEF een instituut en Klaus Schwab een man met aanzienlijke invloed. Naast partijen als de Rockefeller Foundation, Bill & Melinda Gates Foundation (en alle daaraan verbonden organisaties),

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: