Dr Mike Yeadon waarschuwt: alle kinderen tussen 12 en 15 jaar worden op Britse scholen met of zonder toestemming van de ouders met COVID-19 geïnjecteerd

dr-mike-yeadon-waarschuwt:-alle-kinderen-tussen-12-en-15-jaar-worden-op-britse-scholen-met-of-zonder-toestemming-van-de-ouders-met-covid-19-geinjecteerd

29-08-21 05: 48: 00,

Ik ben zojuist door een leidinggevend personeelslid van de vaccinatieautoriteit ervan in kennis gesteld dat vanaf 6 september 2021 ALLE SCHOOLKINDEREN van 12 tot 15 zullen worden gevaccineerd.

MET OF ZONDER UW TOESTEMMING.

Er bestaat geen meetbaar risico dat kinderen SARS-CoV-2 oplopen en in het VK is nog geen enkel tot dan toe gezond kind na besmetting overleden. Niet één. De vaccins zijn NIET VEILIG. Het Amerikaanse VAERS-rapportagesysteem registreert ongeveer 13.000 sterfgevallen binnen enkele dagen tot enkele weken na toediening. Een hoog percentage komt voor in de eerste 3 dagen. Ongeveer 70% van de ernstige ongewenste voorvallen zijn trombo-embolisch van aard (veroorzaakt door bloedstolsels of bloedingen).

We weten waarom dit zo is: alle op genen gebaseerde vaccins veroorzaken dat ons lichaam het virale spike-eiwit aanmaakt, en dit spike-eiwit veroorzaakt bloedstolsels.

Het tweede meest voorkomende type bijwerking is neurologisch.

Het sterftecijfer per miljoen vaccinaties is ongeveer 60-maal hoger dan voor alle voorgaande vaccins.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: