Frans geneesmiddelagentschap slaat alarm: ongewenste bijwerkingen van vaccins zoals dood in de baarmoeder

frans-geneesmiddelagentschap-slaat-alarm:-ongewenste-bijwerkingen-van-vaccins-zoals-dood-in-de-baarmoeder

29-08-21 08:23:00,

Het Franse Nationale Agentschap voor de Veiligheid van Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (ANSM) waarschuwt in een vandaag gepubliceerd verslag van tientallen bladzijden gevaccineerden voor bepaalde bijwerkingen die door de geneesmiddelenbewaking van vaccins worden waargenomen, bericht Medias-presse.info.

De vier experimentele injecties tegen Covid worden opgesomd, namelijk Janssen, een viraal vectorvaccin; covid-19 vaccin Moderna, een mRNA-vaccin; Vaxzevria, de nieuwe naam van Astrazeneca, een viraal vectorvaccin; en Comirnaty, de nieuwe naam van BioNTech en het product van Pfizer, een mRNA-vaccin.

Onder de vele bijwerkingen van deze verschillende “vaccins” is sterfte in de baarmoeder, wat niet gering is, en “spontane miskraam” wat “het merendeel van de bijwerkingen vertegenwoordigt die in het BNPV zijn geregistreerd” bij zwangere vrouwen.

Slachtoffers voornamelijk jongere personen

Ook kan worden vastgesteld dat de leeftijdsgroepen die de meeste bijwerkingen ondervinden, zowel ernstige als niet-ernstige, jonger zijn dan 65-70 jaar, d.w.z. de bevolkingsgroepen die de minste kans hebben om aan covid te overlijden. Vooral de 30- tot 49-jarigen worden getroffen door deze post-vaccinatie gebeurtenissen.

Vreemd genoeg worden deze waarschuwingen aan het publiek niet zichtbaar gecommuniceerd, noch door de autoriteiten, noch door de mainstream media.

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dit is geen samenzweringstheorie – Dit zal ook u treffen

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: