Het kwaadaardige bedrog achter de covid hoax

het-kwaadaardige-bedrog-achter-de-covid-hoax

29-08-21 10:30:00, Er zijn mensen die niet geloven in de covid hoax maar wel in de global warming hoax. Dat is, vrees ik, net zoiets als niet in de kerstman geloven maar wel in de tandenfee, schrijft Dr. Vernon Coleman.

De covid-19 fraude is slechts een voorproefje, bedacht om ons voor te bereiden op de volgende stap in de global warming hoax. De in diskrediet gebrachte, valse dreiging van een wereldwijde pandemie was slechts een stap in de juiste richting. De sociale afstand, de lockdowns en de mondkapjes waren allemaal onderdeel van het trainingsproces – ontworpen, net als de recycling-onzin, om de massa van onnadenkende mensen te veranderen in gehoorzame, hersendode, deugdzaaiende zombies, zo vol angst dat ze hun eigen keel zullen doorsnijden als hen verteld wordt dat dat de enige manier is om hun eigen leven te redden.

En het is de global warming hoax die ons gaat vernietigen. Het zijn de groene, nepmilieuactivisten die ons zullen vernietigen door ons te dwingen cold turkey af te kicken van fossiele brandstoffen en te leven in een koude, wrede wereld waar de armsten zullen verhongeren of doodvriezen en waar de uitverkorenen, de zelfbenoemde elite, de werkelijkheid zullen negeren, elektriciteit zullen aanbidden en een pseudowetenschappelijke crisis uit het niets zullen creëren om menselijkheid, fatsoen, waardigheid en respect uit onze levens te onderdrukken, te verdringen en te verbannen.

Het Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) voorspelt dat een opwarming van de aarde met 2,5 tot 4,0 graden Celsius het mondiale BBP tegen het jaar 2100 met 2% tot 5% zou doen dalen, maar dat de wereldeconomie tegen 2100 300 tot 500% groter zal zijn dan nu het geval is. Dit ondermijnt het argument dat klimaatverandering een merkbaar effect zal hebben op de wereldeconomie.

Het Internationaal Energieagentschap heeft verklaard dat onze planeet tegen het jaar 2040 nog steeds slechts ongeveer 5% van zijn energiebehoeften zal halen uit hernieuwbare bronnen (met inbegrip van de verbranding van bomen of “biomassa”). Als de waanzinnige groenen hun zin krijgen en ons laten stoppen met het gebruik van fossiele brandstoffen, is er maar één zekerheid: miljarden zullen sterven van de kou en de honger.

Vanzelfsprekend gelooft de meerderheid van de zelfvoldane, ignorante global warming sekteleden dat de wereld werkelijk vergaat. De nieuwste onzin is dat alles in het centrum van Londen onder water zal staan voordat we de tijd hebben gehad om onze laarzen aan te trekken,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: