Israël: Nu de “herhalingsvaccinatie” voor iedereen beschikbaar is, moet het “groene paspoort” worden ingetrokken van degenen die “slechts tweemaal” zijn gevaccineerd

israel:-nu-de-“herhalingsvaccinatie”-voor-iedereen-beschikbaar-is,-moet-het-“groene-paspoort”-worden-ingetrokken-van-degenen-die-“slechts-tweemaal”-zijn-gevaccineerd

29-08-21 02: 36: 00,

Aanvankelijk werd alleen toegang verleend aan volledig gevaccineerde mensen met een groen paspoort. Nu gaan de eerste stemmen op om te eisen dat het paspoort wordt ingetrokken van degenen die geen herhalingsvaccinatie willen. Wat volgt er na de derde vaccinatie?

De Israëlische website israelnationalnews.com schrijft.

Israël biedt boostervaccinaties aan voor alle leeftijdsgroepen en verkort de duur van het Groene Paspoort.

Het ministerie van Volksgezondheid kondigt aan dat boostervaccinaties beschikbaar zullen zijn voor alle leeftijdsgroepen die in aanmerking komen voor de eerste twee vaccinaties. De geldigheidsduur van het Groene Paspoort zal worden verkort.

Het Israëlische ministerie van Volksgezondheid heeft zondagmiddag aangekondigd dat alle gevaccineerde Israëli’s een derde opkikker van het COVID-vaccin zullen kunnen krijgen.

Tijdens een persconferentie op zondag kondigde de directeur-generaal van het ministerie van Volksgezondheid, Nachman Ash, aan dat de leeftijdsgrens voor de COVID-verhogingsvaccinaties met onmiddellijke ingang zal worden opgeheven, waardoor alle personen ouder dan 12 jaar die de eerste twee doses van het vaccin hebben ontvangen, de mogelijkheid krijgen om

” Lees verder

%d bloggers liken dit: