Kijktip: Karel van Wolferen onthult wie er achter deze psychologische oorlog zit

kijktip:-karel-van-wolferen-onthult-wie-er-achter-deze-psychologische-oorlog-zit

29-08-21 03:30:00,

Homepagina » Mens en Dier » Kijktip: Karel van Wolferen onthult wie er achter deze psychologische oorlog zit

Foto: Karel van Wolferen (Videostill Rumble/Gezond Verstand)

in Mens en Dier 29 augustus 2021 17:30

We hebben te maken met een psyop, een psychologische operatie, zegt hoofdredacteur van het blad Gezond Verstand Karel van Wolferen in een video waarin hij één van zijn eigen artikelen voorleest.

Door de psyop krijgen droomprojecten van multimiljardairs via de schijnpandemie en klimaathysterie de kans om gerealiseerd te worden. Wie zitten er achter deze psyop?

“Veel aanknopingspunten in de psyop leiden tot de dienaren van de telgen van de machtigste en rijkste Amerikaanse familie in de geschiedenis: de Rockfellers,” zegt Van Wolferen. “Zij beïnvloeden de wereld al meer dan een eeuw via filantropische stichtingen met de Rockefeller Foundation als de centrale basis.”

Eugenetica

“John D. Rockefeller stond aan de wieg van Big Pharma, het gigantische kartel van multinationale farmaceutische bedrijven dat meer gericht was op de blijvende inkomsten genererende behandeling van symptomen dan op genezing,” merkt Van Wolferen op.

Rockefeller was een geestdriftige aanhanger van een leer van raszuiverheid, eugenetica genoemd, en vond daarnaast dat er te veel mensen op deze planeet wonen. De familie financierde de ontwikkeling van zogenaamde antivruchtbaarheidsvaccins, waarmee ook Bill Gates heeft geëxperimenteerd in Afrika en op het Indisch subcontinent,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: