“Mijn conclusie is dat het menselijk ras te dom is om te overleven”

“mijn-conclusie-is-dat-het-menselijk-ras-te-dom-is-om-te-overleven”

29-08-21 01:35:00,

Ik vind het ongelooflijk dat artsen, regeringen en leidinggevenden in het bedrijfsleven het concept van infectieversterkende antilichamen (ADE’s) niet kunnen vatten en dat ADE’s een gevolg zijn van mRNA-vaccins. Het is het vaccin dat de golf van nieuwe infecties in zwaar gevaccineerde landen veroorzaakt. Het vaccin is het probleem, niet de oplossing, schrijft Paul Craig Roberts.

Toch denken de incompetente autoriteiten in Israël, de VS, IJsland en elders dat de oplossing bestaat uit meer vaccinaties en herhalingsinjecties.

Hoe is het mogelijk dat Ed Bastian, de CEO van Delta Airlines, zo dom is dat hij ADE niet kan begrijpen? 75% van de Delta-werknemers is gevaccineerd, maar Bastian zegt dat de verspreiding van de infectie “meer inspanning” vergt. Daarom rekent hij ongevaccineerde werknemers een speciale maandelijkse bijdrage van 200 dollar aan het bedrijfsziekenfonds.

Er is vastgesteld dat het vooral gevaccineerden zijn die de nieuw geïnfecteerden vormen en dat het gevaccineerden zijn die het virus “uitscheiden” en verspreiden onder de ongevaccineerden. Het zijn de gevaccineerden die een bedreiging vormen voor anderen, niet de ongevaccineerden. Vaccinatie met experimentele mRNA-technologie verspreidt het virus en maakt het oncontroleerbaar.

Zoals Dr. Luc Montagnier, Nobelprijswinnaar voor de Geneeskunde, zegt: “Je ziet het in elk land, het is overal hetzelfde. De curve van vaccinaties wordt gevolgd door de curve van sterfgevallen.”

Dr. Vanden Bssche, een ontwikkelaar van vaccins en Senior Ebola Program Manager zegt: “Gezien de enorme hoeveelheid immuun ontsnappingen die zullen worden uitgelokt door massale vaccinatiecampagnes en flankerende beperkingsmaatregelen, is het moeilijk voor te stellen hoe menselijke interventies er niet voor zouden zorgen dat de COVID-19 pandemie uitgroeit tot een ongelooflijke ramp voor de wereldwijde en individuele gezondheid.”

Mijn conclusie is dat het menselijk ras te dom is om te overleven. Degenen die vaccineren worden gedreven door winstbejag en hebzucht en wellicht duistere motieven, en degenen die zich laten vaccineren worden gedreven door blinde angst. Dit belooft niet veel goeds voor de toekomst.

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

mRNA-vaccins: eerste aanwijzingen voor langetermijneffecten

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: