Advocaat in explosief interview: “Ze doden baby’s, ze doden iedereen”.

advocaat-in-explosief-interview:-“ze-doden-baby’s,-ze-doden-iedereen”.

30-08-21 05: 40: 00,

In de Verenigde Staten hebben informanten gezegd dat tussen 40 en 100 procent van de Corona-patiënten in het ziekenhuis volledig werd ingeënt. Een informant heeft ook gezegd dat 45 000 Amerikanen binnen drie dagen na de Covid-vaccinatie stierven. Advocaat Thomas Renz heeft namens deze persoon een rechtszaak aangespannen tegen de regering.

De advocaat wees erop dat er in de VS als geheel 12 systemen bestaan die bijwerkingen van vaccins registreren. Mensen hebben maar toegang tot één van deze systemen: VAERS. Uit onderzoek van Harvard is gebleken dat slechts één tot tien procent van alle bijwerkingen daar wordt gemeld, zei Renz in de Stew Peters Show.

Over de mensen die het Corona-beleid hebben bepaald, zei hij: “Het zijn oplichters die in de gevangenis thuishoren. Ik kan niet wachten om Fauci in een gevangenis jumpsuit te zien. Deze man is een klootzak. Je weet wat er aan de hand is. Wat gebeurt hier,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: