Afghanistan in fase 5 – De terugtrekstrategie van Amerika

afghanistan-in-fase-5-–-de-terugtrekstrategie-van-amerika

,

Afghanistan in fase 5 – De terugtrekstrategie van Amerika

27.08.2021 | www.kla.tv/19673

Het Amerikaanse leger trekt zich dus terug uit Afghanistan net voor de 20ste verjaardag van 9/11. De gevreesde en blijkbaar almachtige Taliban zijn weer aan de macht. Oh schrik – een schok gaat door de wereld. Wie kan de sterkste natie ter wereld twee keer verslaan, is nu de vraag. Heel toevallig, precies op tijd voor de ‘Internationale Dag van de Humanitaire Hulp’, weerklinkt nu de oproep van humanitaire organisaties over de hele wereld: doneer veel geld aan Afghanistan en open dringend alle grenzen voor de vluchtelingen. Dat is de oproep. Afghanistan heeft meer dan ooit hulp nodig. Dit is natuurlijk begrijpelijk aan de ene kant. In bijna anticiperende gehoorzaamheid, kondigde het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken aan – tattaaa – noodhulp van 100 miljoen euro, de Duitsers hebben dat. Onder de 17 verenigde hulporganisaties bevinden zich natuurlijk weer de vaccinatielustige WHO en het Kinderfonds van de VN. Kinderen zijn immers, zoals wij allen weten, met zekerheid het meest doeltreffende propagandamiddel wanneer men een doel wil bereiken. Maar gaat het hier echt weer alleen maar om propaganda? Vertrouwen we intussen geen enkele catastrofe meer, zou men zich moeten afvragen. Voor we het vonnis vellen, laten we de zaak eens nader bekijken, wat gedetailleerder: Tenminste volgens onze film “Hoe functioneren moderne oorlogen?” (www.kla.tv/5540), komt de terugtrekking van het Amerikaanse leger uit Afghanistan precies overeen met fase 5 van een moderne oorlogsstrategie. Snap je? Een terugtrekking met het strategische doel dat het voorheen gecontroleerde land opzettelijk in totale chaos vervalt. Het feit dat de terugtrekking van de VS kort voor de 20e verjaardag van 9/11 plaatsvindt, heeft een dwingende consequentie, namelijk dat niet alleen de Taliban-leugen rond 9/11 verder wordt gecementeerd, maar dat ook fase 6 is ingegaan: En waar is fase 6 op gericht in deze film? De wereldbevolking wordt verondersteld toe te kijken hoe de Taliban-drama’s zich opnieuw ontvouwen. Zij moet alle terreurschokken van 9/11 als het ware nog eens in sneltreinvaart doorstaan – tot het punt waarop alle vrouwen ter wereld vrezen dat zij binnenkort in donkere holen zullen worden opgesloten, in enkellange gewaden rondlopen, en met zwarte sjaals om hun hoofd gewikkeld zijn. Begrijp je? Dit wordt nu allemaal opgeblazen, deze angst, deze paniek. Totdat de hele wereld schreeuwt: help ons toch!

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: