BigTech zal de banken vervangen

bigtech-zal-de-banken-vervangen

30-08-21 07: 01: 00,

armstrongeconomics.com

VRAAG: Kunt u uitleggen hoe het gebruik van Jack Dorsey’s financiële instrumenten een andere manier is waarop Amerikanen hun vrijheden opgeven, ook al zijn de transactiekosten een fractie van die welke banken in rekening brengen en is de tijd die het kost minimaal.

RESPONSE: In het jaar 2020, had ik informatie dat BigTech in de rij stond en hen werd beloofd dat ze online bankieren zouden krijgen als ze zouden helpen Trump ten val te brengen. BigTech werd de macht beloofd om de banken ten val te brengen. De machtigen willen dat iedereen in het banksysteem papiergeld voor eens en voor altijd afschaft. Zij hebben ingezien dat het struikelblok is dat er meer dan 1 miljard mensen buiten het banksysteem staan (lees maar wat het IMF schrijft). Het is een absoluut krankzinnig doel om elke geitenhoeder in afgelegen gebieden online te krijgen. Maar de mensen die deze ideeën hebben zijn eerder egoïstische gekken dan praktisch intelligente mensen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: