Centrale banken nu in het eindspel

centrale-banken-nu-in-het-eindspel

30-08-21 05: 34: 00,

Egon von Greyerz

Een halve eeuw geleden werden de centrale banken eindelijk getroffen door de Midasvloek. Alles wat Midas aanraakte veranderde in goud, zelfs zijn eten. De vloek die centrale banken precies 50 jaar geleden trof (op 15. Augustus 1971 dankzij Nixon was echter nog erger: in plaats van alles in goud te moeten veranderen, zijn zij gedoemd om alle reële activa, inclusief goud, in waardeloos papier te moeten veranderen. Daarmee schiepen zij de perfecte voorwaarden voor het huidige centrale bank “Endgame”.

Nixon kende de geschiedenis natuurlijk niet. Anders zou hij begrepen hebben dat zijn leugen honderden triljoenen $ keer erger was dan alle Watergate-leugens:

“HET EFFECT VAN DE MAATREGELEN VAN VANDAAG ZAL HELPEN DE DOLLAR TE STABILISEREN”. Hmmmm!

Zoals u in de onderstaande grafiek kunt zien, heeft de dollar sinds 1971 effectief (GOUD) 98% van zijn waarde verloren. Eén enkele geschiedenisles had Nixon kunnen laten zien dat geen enkele munt in de geschiedenis heeft overleefd,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: