Dr. Robert Young vindt grafeenoxide en andere verontrustende ingrediënten in alle vier de vaccins

dr.-robert-young-vindt-grafeenoxide-en-andere-verontrustende-ingredienten-in-alle-vier-de-vaccins

30-08-21 05:37:00,

Het recente verslag van Dr. Robert Young, met gedetailleerde analyses van zowel het bloed als de vaccins, is zeer technisch, maar zeker de moeite waard. Kortom, grafeenoxide werd gevonden in alle vier de vaccins. Bovendien zijn in het Pfizer-vaccin Trypanosoma cruzi-parasieten aangetroffen, die zijn samengesteld uit koolstof, zuurstof chroom, zwavel, aluminium, chloride en stikstof. De nanodeeltjes in alle vaccins zorgen voor zeer interessante en verontrustende lectuur, evenals de bestanddelen die magnetische effecten in het lichaam teweegbrengen. Een vraag waar we mee blijven zitten is, wat is het extra effect op dit alles als we milieustraling aan de mix toevoegen? Per slot van rekening is grafeenoxide een uiterst geleidende stof, die zeer gevoelig is voor elektromagnetische straling. Young’s werk omvat ook de analyse van het bloed van de gevaccineerden, bericht Thelibertybeacon.com.

We raden ten zeerste aan de volledige analyse van Dr. Young te lezen.

Alles bij elkaar creëren de “vaccin”-bestanddelen, waaronder gereduceerd grafeenoxide en vele andere, die kunnen worden beïnvloed door stralingsbronnen buiten ons, een giftige chemische en radiatieve soep in ons lichaam. De “vaccins” zijn zeker “GEEN vaccins maar nanotechnologische serums die werken als een genetische therapie”. Het werk van Dr. Young bevestigt tot nu toe wat het Spaanse team genaamd La Quinta Columna heeft gevonden. Zie hun video’s hier en hier.

Dr. Young’s gepubliceerde onderzoek naar de inhoud van de vaccins, alsmede het bloed van de gevaccineerden, heeft betrekking op de recente FDA goedkeuring van het Pfizer vaccin. Zoals Karen Kingston afgelopen week heel duidelijk tegen Stew Peters zei, heeft Pfizer nu 14 dagen de tijd om schoon schip te maken met de ingrediënten van het vaccin, alsmede met de bijwerkingen, enzovoorts. Dr. Young geeft ons een voorsprong op wat kan worden verklaard of nog wordt verzwegen.

Scanning & Transmissie Elektronen Microscopie onthult grafeenoxide in CoV-19 vaccins

Dr. Robert O. Young

Fasecontrastmicroscope, transmissie- en scanelektronenmicroscopie en energie-dispersieve röntgenspectroscopie onthullen de ingrediënten van de CoV-19 vaccins!

Ziektekiemen worden in ons en door ons geboren als een infectie en NIET als een infectie van de lichaamscellen. Met andere woorden, ziektekiemen zijn symptomen van cellulaire en genetische ontregeling en NIET de specifieke oorzaak van de cellulaire en genetische ontregeling! 

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: