Dringende waarschuwing: vaccinatiebewijzen gekoppeld aan kredietscore? Waarom inentingsbewijzen moeten worden afgewezen

dringende-waarschuwing:-vaccinatiebewijzen-gekoppeld-aan-kredietscore?-waarom-inentingsbewijzen-moeten-worden-afgewezen

30-08-21 07: 43: 00,

mercola.com

  • Illinois heeft Vax Verify gelanceerd, een online COVID-portaal voor de verificatie van vaccinaties voor inwoners. Iedereen die ouder is dan 18 kan het portaal gebruiken om zijn inentingsgegevens te controleren en te downloaden voor evenementen en bedrijven die dat vereisen.
  • De verificatie van de identiteit op het Vax Verify-portaal gebeurt via een eenmalig verificatieproces door kredietrapportagebedrijf Experian – een besluit, wat suggereert dat het vaccinatiepaspoort in de toekomst aan financiële informatie zal worden gekoppeld.
  • Eind juli 2021 kondigde Thales een digitale biometrische ID-portemonnee aan die “toegang tot overheidsdiensten vanaf elke locatie” mogelijk moet maken. Thales geeft toe dat het vaccinatiepaspoort “zal dienen als een voorloper van de invoering van mobiele digitale ID’s.”
  • Het plan is om zoveel mogelijk persoonlijke informatie te verzamelen en te aggregeren, en er is geen reden om aan te nemen dat deze gegevens niet zullen worden gedeeld voor controledoeleinden, social engineering en winst.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: