Duitse kinderarts uit Dortmund vaccineert kinderen niet tegen Corona – hij baseert dit op 2 sterfgevallen uit zijn praktijk

duitse-kinderarts-uit-dortmund-vaccineert-kinderen-niet-tegen-corona-–-hij-baseert-dit-op-2-sterfgevallen-uit-zijn-praktijk

30-08-21 06:59:00,

Opnieuw een kinderarts die tegen het inenten van kinderen tegen Corona is. De dokter heeft 2 sterfgevallen na COVID-19 vaccinatie gehad – waarvan een werd bevestigd door een autopsie. Voorts vermeldt de kinderarts zijn ervaringen met Corona in de afgelopen maanden in de vorm van cijfers, bericht Corona-blog.net.

Een tweede kinderarts uit Dortmund, Dr. med. Meinolf Stute, geeft zijn gefundeerde mening over de Corona-vaccinaties. Het is interessant dat hij dit baseert op al zijn behandelingsgevallen. Sinds 01.02.2020 heeft hij tot 13.07.2021 rond 32.000 contacten met patiënten gehad. Hiervan waren 63 mensen van alle leeftijden positief getest op COVID-19.

Interessant in zijn commentaar: er waren 0 COVID-19 opnames, 0 gecompliceerde thuiskuren, 0 lange termijn ziekteverlopen, zoals smaakstoornissen, en geen bewijs voor de India-variant.

Naast Dr. Stute verwijzen wij opnieuw naar de kinderarts Dr. Krohne-Reichert, die zich niet alleen uitspreekt tegen vaccinatie, maar ook tegen discriminatie van de ongevaccineerden. Maar nu naar de brief van Dr. Stute:

StiKo [Duitse gezondheidsautoriteit, Permanent Comité voor Vaccinatieaanbeveling] 16.08.2021

Lieve ouders, lieve kinderen, pubers, en ook lieve grootouders!

Na kennis te hebben genomen van de “nieuwe” verklaring van het StiKo over de “vaccinatie” van 12-17-jarigen, kan ik de mijne nog eens samenvatten.

1. De gegevens zijn veel te beperkt

2. De gegevens hebben alleen betrekking op bijwerkingen op korte termijn (dagen tot weken na de vaccinatie).

3. In de gegevens/studie wordt geen melding gemaakt van de ernstige bijwerkingen – die mij uit persoonlijke contacten bekend zijn.

5. Veiligheid op middellange – en vooral lange – termijn niet uit de gegevens kan worden afgeleid. Dit vereist – zoals bij alle voorgaande ontwikkelingen op het gebied van vaccins – een studieperiode van 8 tot 10 jaar.

6. Wij moeten deze studietijd overlaten aan de komende generatie, want de toekomst van een natie hangt af van hun gezondheid.
Kinderen zijn onze toekomst!

U bent van harte welkom – op afspraak – om met mijn medisch assistenten dieper op het onderwerp in te gaan en advies in te winnen.

Dr. Meinolf Stute

P.S:
lees de vorige berichten zorgvuldig en belast de doktersassistenten niet met telefoontjes over dit onderwerp.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: