FVD ‘bedolven’ onder e-mails over bijwerkingen covidvaccins: ‘Lareb geeft niet thuis’

fvd-‘bedolven’-onder-e-mails-over-bijwerkingen-covidvaccins:-‘lareb-geeft-niet-thuis’

30-08-21 07:45:00,

Homepagina » Binnenland » FVD ‘bedolven’ onder e-mails over bijwerkingen covidvaccins: ‘Lareb geeft niet thuis’

in Binnenland 30 augustus 2021 21:45

Thierry Baudet en Ralf Dekker publiceerden enkele dagen geleden namens FVD een artikel over vaccineren tegen corona met als hoofdconclusie: “Als het niet écht nodig is voor je gezondheid, neem dat vaccin niet.”

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) laat weten dat de partij wordt bedolven onder e-mails over bijwerkingen van de coronavaccins. In één van de e-mails, die hij op Twitter heeft gedeeld, valt te lezen: “Bijna onze hele familie is gevaccineerd en [wij] ondervinden diverse rare klachten.”

“Doorbraakbloedingen bij ma van 84, miskraam van een nichtje drie weken na vaccinatie, herseninfarcten en trombose, duizeligheid, verergerde reumaklachten die heel ernstig zijn ineens en veel meer,” aldus de e-mailschrijver.

Niets, geen reactie

“Ik heb dit gemeld bij het Lareb, maar niets, geen reactie. We moesten het formulier invullen, maar dat is niet in te vullen. Ik heb ook gemeld dat veel meldingen verloren gaan zo. Ik denk dat dit ook de opzet van het verhaal is,” vervolgt de persoon.

“Er zijn diverse gevaccineerden die ziek zijn geworden in onze omgeving. Ook de ziekenhuizen hebben met heel veel toevalligheden te maken, van herseninfarcten tot stolsels en meer,” klinkt het.

We worden bedolven onder dit soort e-mails……. pic.twitter.com/UDf8uikXtf

— Pepijn van Houwelingen (@PvanHouwelingen) August 30,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: