Het bittere verslag van Oekraïne over 30 jaar onafhankelijkheid

het-bittere-verslag-van-oekraine-over-30-jaar-onafhankelijkheid

29-08-21 11: 19: 00,

Oekraïne vierde de 30. Oekraïne vierde de (). verjaardag van zijn onafhankelijkheid en de Russische televisie deed er verslag van. Oekraïne is de enige voormalige Sovjetrepubliek waarvan de economische prestaties nog steeds slechter zijn dan in de Sovjettijd.

Dat de Russische televisie geen positief verslag heeft uitgebracht over de 30. De verjaardag van de Oekraïense onafhankelijkheid is duidelijk. De reden is niet dat de mensen in Rusland Oekraïne zijn onafhankelijkheid niet misgunnen, de reden is dat de mensen in Rusland – ook vanwege de vele familiebanden tussen de landen – met grote spijt kijken naar Oekraïne, dat er in de 30 jaren niet in is geslaagd om op eigen benen te staan. Het is sindsdien leeggezogen door oligarchen en een corrupte kaste van politici 1991 en heeft zijn onafhankelijkheid allang weer verloren, omdat de beslissingen niet in Kiev maar in Washington worden genomen.

De Russische televisie berichtte in haar wekelijkse nieuwsoverzicht “Nieuws van de Week” over de feestelijkheden in Kiev en ik beveel aan

” Lees verder

%d bloggers liken dit: