Hoe het eerste tv-debat van de kanselierskandidaten in Rusland werd verslagen

hoe-het-eerste-tv-debat-van-de-kanselierskandidaten-in-rusland-werd-verslagen

30-08-21 07: 55: 00,

Ook Rusland houdt de federale verkiezingen nauwlettend in de gaten, omdat ze in Rusland Duitsland nog steeds als een potentieel belangrijke partner zien. Daarom wil ik hier laten zien hoe de Russische televisie verslag deed van het debat van de kanselierskandidaten.

De Russische televisie deed verslag van het eerste TV-debat van de Duitse kanselierskandidaten en omdat veel lezers geïnteresseerd zijn in hoe de Russische kijk op de Duitse politiek is, heb ik het verslag van de Duitsland-correspondent van de Russische televisie vertaald.

Begin van vertaling:

Hoe zal het politieke leven in Duitsland veranderen na het vertrek van Angela Merkel en de verkiezingen van eind september? Na het televisiedebat van zondag tussen de partijleiders was er nog geen duidelijkheid over deze vraag. De favoriet van de christen-democraten en opvolger van Merkel, Armin Laschet, werd slechts derde. Kijkers zetten minister van Financiën Olaf Scholz van de sociaaldemocraten op de eerste plaats, en Annalena Baerbock van de Groenen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: