Is de toekomst van Duitsland al bepaald? (Geheime Elite School) Video

is-de-toekomst-van-duitsland-al-bepaald?-(geheime-elite-school)-video

30-08-21 03: 30: 00,

Het is waarschijnlijk het belangrijkste netwerk ter wereld, met ongeveer 1.400 leden. Tot de leden behoren staatshoofden en regeringsleiders, CEO’s van de grootste bedrijven ter wereld, leden van koninklijke families en multimiljonairs – mensen die extreem veel macht bezitten door hun positie, bezit of functie. Het is juist dit netwerk dat ook in Duitsland de macht in handen heeft en een buitenlands toekomstbeeld ontwerpt dat de burgers van ons land tot knechting aan de elite zou kunnen dwingen. Of dit plan gaat lukken en in hoeverre Duitse leden er ook bij betrokken worden, kunt u zien in de video van vandaag!

” Lees verder

%d bloggers liken dit: