Israëlische studie: natuurlijke immuniteit 13 keer zo effectief tegen ‘delta’ als vaccins

israelische-studie:-natuurlijke-immuniteit-13-keer-zo-effectief-tegen-‘delta’-als-vaccins

30-08-21 04:00:00,

Homepagina » Buitenland » Israëlische studie: natuurlijke immuniteit 13 keer zo effectief tegen ‘delta’ als vaccins

in Buitenland 30 augustus 2021 06:00

Uit een nieuwe Israëlische studie blijkt dat natuurlijke besmetting veel beter beschermt tegen de ‘deltavariant’ dan vaccins. Gevaccineerden hadden 13 keer meer kans om besmet te raken dan mensen die natuurlijke immuniteit hadden opgebouwd, en 27 keer meer kans om klachten te krijgen.

Wetenschapsjournalist Alex Berenson deelde de studie op Twitter en schreef erbij dat dit onderzoek ‘een einde maakt aan het debat over vaccins versus natuurlijke immuniteit’. Berenson werd vervolgens permanent geblokkeerd door Twitter.

Wat doet Israël na het uitkomen van deze studie? Het land zet vol in op een derde prik na een explosieve stijging van de besmettingen. Sterker nog: Israël ziet mensen die twee keer geprikt zijn met het Pfizer-vaccin niet langer als ‘gevaccineerd’. Per 1 september zijn in de ogen van de overheid alleen personen die drie keer zijn gevaccineerd immuun.

#Breaking: Israel no longer considers people who have received 2 Pfizer/BioNTech vaccines “vaccinated.” As of September 1, only 3x vaccinated are considered immune.

— Noga Tarnopolsky (@NTarnopolsky) August 29, 2021

Derde, vierde, vijfde, zesde vaccinatie

En nu komt het: als je de derde prik niet neemt, krijg je geen groene pas.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: