Meer deling is niet mogelijk

meer-deling-is-niet-mogelijk

30-08-21 05: 33: 00,

Een krant mobiliseert tegen de ongevaccineerden. En dit in een nieuwe “kwaliteit”. De tweedeling van de samenleving wordt betreurd – en tegelijkertijd met alle middelen bevorderd. Waarom doet de “SonntagsBlick” dit?

“De tegenstanders van vaccinatie hebben met het virus een gemeenschappelijke zaak.”

Dit is de titel van het hoofdartikel in het huidige nummer van de “SonntagsBlick”. Het is geschreven door hoofdredacteur Gieri Cavelty. Het is zowel een schandelijke beschuldiging als een soort indirecte oproep tot de lynchwet. Gevaccineerden wordt verteld dat er momenteel twee vijanden zijn: het virus en de mensen die zich niet laten vaccineren. Volgens deze laatste bedreigen zij de gezondheid van de gehele samenleving en verhinderen zij de terugkeer naar de normaliteit. Het virus alleen zou nu nog maar half zo erg zijn dankzij vaccinatie, zo wordt gesuggereerd; wat ons nu allemaal in de ellende stort zijn mensen die zich niet laten vaccineren.

Wie dit schrijft weet ofwel niet wat hij doet, en dat zou erg zijn.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: