Niemand heeft de intentie… om de mensheid te controleren

niemand-heeft-de-intentie…-om-de-mensheid-te-controleren

30-08-21 02: 58: 00,

“We zullen zien dat het traceren van contacten ongeëvenaard is en een quasi-onmisbare plaats inneemt in het arsenaal dat nodig is om Covid-19 te bestrijden, terwijl het tegelijkertijd in staat is massatoezicht mogelijk te maken. (…) Iedereen kan op elk moment worden opgespoord. Maar het was duidelijk dat dit niet op vrijwillige basis zou werken, tenzij de mensen bereid zouden zijn hun eigen persoonsgegevens te verstrekken aan de overheidsdienst die toezicht houdt op het systeem” (Klaus Schwab en Thierry Mallerer, “Covid-19: The Great Reset”, 06/2020, pagina 115)

Na nu 16 maanden van “pandemie-gerelateerde” massadiscipline op alle denkbare gebieden van het leven, twijfelt de gewone aardbewoner tussen opstandigheid en berusting, want er is geen einde in zicht aan de chicanes, noch is er een wetenschappelijk verantwoorde, logisch gerechtvaardigde of zelfs maar consistente agenda van maatregelen van kracht geworden. Nu de argumenten van de crisismanagers steeds dunner worden en de gevolgen van de lockdowns voor de economie en de gezondheid van de mensen oneindig veel ernstiger worden,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: